De ondernemer

Ontwikkeling

Groeien als ondernemer

BrickbyBrick helpt ondernemers bij het succesvoller maken van zichzelf en daarmee de onderneming. Onbegrensd ondernemen. Denk daarbij aan coachingstrajecten, strategievorming, performanceverbetering van de organisatie maar ook aan sparring over concepten en ideeën, ontwikkeling van leiderschapsskills. Van het aanbrengen van focus en structuur tot het samen ontwikkelen én uitrollen van een meerjaren-strategie en de implementatie daarvan. Dit doen we veelal op projectbasis maar ook structurele begeleiding behoort tot de mogelijkheden.

Strategie

Strategievorming

Toekomstvisie met heldere doelstellingen voor korte- en lange termijn. Met concreet gefaseerd actieplan met verantwoordelijkheden, planning en budget.   

Performanceverbetering

verbeteren

We nemen samen je bedrijfsvoering onder de loep, waar zitten de knelpunten én waar liggen de kansen. In hoeverre kunnen bijvoorbeeld digitalisering of dataficering iets toevoegen en hoe hou je je mensen betrokken?

communicatie

Coaching

Frisse blik op je organisatie en op jou als ondernemer. Even ‘aan de zaak’ werken in plaats van erin. Goede work/life balance, focus aanbrengen en jou laten doen waar je goed in bent en bovenal blij van wordt.

COACHING. MEEDENKEN. STRATEGISCH. SPARREN. EFFECTIVITEIT. FOCUS.

Herkenbaar?

De waan van de dag

Als ondernemer ben je druk en word je vaak geleefd door de waan van de dag.  Je work-life balance kan beter, je bent veel bezig met het blussen van brandjes, hoe los je het gebrek aan de juiste mensen op de juiste plekken op en doe je nog wel die dingen waar je energie van krijgt? Hoe maak je de stap van ‘prima, het loopt’ naar ‘booming business’. Herken je jezelf hierin? BrickbyBrick biedt die frisse blik op je organisatie, samen kijken we hoe we je als ondernemer kunnen laten excelleren zodat je echt die stap naar een next level kunt maken.

Contact

Wanneer heb je tijd?

Ja, ik wil graag die vrijblijvende kop koffie, neem contact met mij op!