De Organisatie

PROFESSIONALISEREN

Grip op je organisatie​

Het succesvoller maken van je organisatie begint bij het krijgen van grip. Wat speelt er, waar zitten de issues. Maar ook waar zitten de kansen én oplossingen voor de bestaande pijnpunten die leiden tot duurzame verbeteringen binnen je organisatie. Key daarbij is om je medewerkers onderdeel te maken van de verbetering of oplossing. Afhankelijk van de vraag werken we bij BrickbyBrick met verschillende soorten innovatieve analyse-tooling. Met de verkregen data kunnen we gefundeerd aan de slag én zijn de verbeteringen en veranderingen meetbaar qua tijd en effect.

analyse

Analyseren

Data-analyse op basis van collectieve intelligentie. Voor gewenste inzichten (visueel gemaakt via dashboarding) en hogere medewerkersbetrokkenheid.  

Verbeteren

verbeteren

Doelstellingen-, benodigde resources-, verantwoordelijkheden- en planningen bepalen. En samen met de projectteams concreet aan de slag!

inderoos

Monitoren en resultaten boeken

Begeleiding van de trajecten waarbij doelstellingen en voortgang worden bewaakt. Door continue monitoring op resultaat kunnen we op élk gewenst moment bijsturen.

 GRIP. CONTINU VERBETEREN. DASHBOARD. DATAGEDREVEN.

Excelleren

Betrokken medewerkers

88% van de medewerkers voelt zich niet betrokken bij de organisatie. Eén van de belangrijkste redenen waarom meer dan 70% van de veranderingen binnen een organisatie niet succesvol zijn. En dat terwijl betrokken medewerkers tot meer productiviteit en innovatie leiden en dat ze bovendien meer werkgeluk ervaren. Maak van je mede-werkers, mede-denkers. Maak hen onderdeel van de oplossing! En daar waar nodig aangevuld met externe expertise. Kortom, een betrokken medewerker draagt meer bij aan de organisatie en is loyaler. Minder ziekteverzuim én minder verloop.

Contact

Wanneer heb je tijd?

Ja, ik wil graag die vrijblijvende kop koffie, neem contact met mij op!