Analyse tooling

Start met Inzicht

Datagedreven aan de slag

Gefundeerd, data-gedreven aan de slag. Bij BrickbyBrick zien we dat als voorwaarde voor we aan de slag gaan met veranderings- en verbeteringstrajecten. Exact weten waar je nu staat én kunnen monitoren of de acties het gewenste effect hebben. Tenslotte wil je dat elke geïnvesteerde euro rendeert!

We werken met verschillende soorten analyse tooling, afhankelijk van de vraag/issue en de aard van de organisatie. Constateren, analyseren en verbeteren, op basis van door management én medewerkers verkregen data. En dan ook daadwerkelijk aan de slag. Onder regie van BrickbyBrick, samen stappen voorwaarts zetten.

 Datagedreven. Realtime. Grip. Betrokkenheid. Inzicht. Verandering. Projectmanagement. Realtime.

Onze Aanpak

Hoe gaan we te werk?

In het geval van ‘totale performance-verbetering van je organisatie’ werken wij met de software van Deepler. Het feit dat de hele organisatie betrokken wordt bij het verkrijgen van de data geeft het meest complete beeld en zorgt voor die broodnodige betrokkenheid van de medewerkers. Na analyse van de verkregen data kunnen we gefundeerd aan de slag met verbetertrajecten. We doorlopen dus de volgende drie stappen.

Constateren

Analyseren

Verbeteren

Contact

Wanneer heb je tijd?

Ja, ik wil graag die vrijblijvende kop koffie, neem contact met mij op!